fbpx

Vloerverwarming

Inslijpen

Naast het aanbrengen van nieuwe dekvloeren met vloerverwarming beschikken wij over mogelijkheid met gepatenteerde machines stofvrij sleuven te frezen. Is uw ondergrond niet geschikt dan kunnen wij een oplossing bieden voor vrijwel iedere situatie, ook indien u nog een houten ondergrond heeft! Het gepatenteerde groepensysteem heeft een lange levensduur, wij geven 50 jaar garantie op de slangen en de pomp is zeer stil en energiezuinig. Gegarandeerd de hoogste kwaliteit voor een marktconform tarief.

Vrijwel alle bestaande vloeren zijn geschikt voor dit systeem. Is uw vloer niet geschikt dan leggen wij een nieuwe werkvloer zodat u altijd van de voordelen van vloerverwarming kunt genieten!  Ligt er een vloer die eerst eruit gehaald moet worden?  Moet er installatie werk als voorbereiding uitgevoerd worden? Wilt u isoleren? Zelfs een aanpassing van uw electra is geen probleem voor ons. Wij beschikken over alle specialisten onder de regie van één aannemer, V L O E R & D E S I G N heeft inmiddels 16 jaar ervaring. Dat stelt gerust.

Een ander voordeel is dat de verwarmingsbuizen direct onder de vloerafwerking liggen. Dat maakt dat de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is dan bij traditionele systemen. En dat scheelt natuurlijk weer in energieverbruik en in uw portemonnee! Bovendien is het mogelijk om met zeer lage (35 – 53°C) aanvoertemperaturen van water te werken, waardoor het uitstekend in combinatie met duurzame energiesystemen kan worden gebruikt. Uiteraard kunt u de vloerverwarming aansluiten op een warmtepomp, hybride ketel of pelletkachel.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het inslijpen of aanleggen van uw vloerverwarming? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel voor een afspraak!

Teven kunt u onze adviseur direct bellen of een whatsapp sturen : Tel 06-25068697 (R. J. Bouma)

Petra en Henk zoeken parketvloer voor hun nieuwbouwwoning met warmtepomp

Bep gaat in appartement met 10Db zwevende dekvloer en vloerverwarming wonen en zoekt parketvloer

Marloes en Yousef zoeken een duurzame parketvloer op vloerverwarming in hun gerenoveerde woning.