fbpx

Rivièra Maison design PVC

Riverside Oak

Perfectie in pvc|De vloer is de basis

Het echte hout tot in de perfectie benaderd. Het geselecteerde eikenhout met de mooie nerven en de voelbare structuur, afgewerkt met de speciale ultra matte lak, dat maakt Rivièra Maison Flooring bijzonder.

Wat vinden wij van deze serie?

Met smaakvolle kleuren en een structuur die klopt is het eindelijk gelukt om houten vloeren na te maken met kunststof. Wij vinden deze collectie heel realistisch als hout liefhebbers. Zelfs zo goed dat 1 van de compagnons besloten heeft in plaats van hout, PVC van Rivièra Maison thuis te monteren. Nou dat is nog al wat kan ik u verzekeren! Dankzij de fabriek die ook de IPC vloeren maakt lukt het ook om een verantwoord stuk PVC te maken met biologische weekmakers en nog veel meer belangrijke technische zaken die voor u, de consument, belangrijk zijn om met een goed gevoel en goede gezondheid op deze vloeren te leven en genieten. Kom snel kijken naar deze prachtige serie. De kleuren zijn zowel in plank als visgraat te krijgen

Hempstead Grey

Hempstead House is gebouwd aan de Noordkust van Long Island in 1912. De kleur van dit bijzondere landgoed was de inspiratie voor de Hempstead Grey.

Riverside Oak

Riverside, een waterrijk natuurgebied op Long Island waar de eiken bomen de leiding nemen.  Natuurlijk,  krachtig maar stijlvol, dat is de Riverside Oak.

Long Beach Sand

Het zand op het mooie strand in Long Beach was de inspiratie voor deze prachtige vloer, die jou het ultieme Long Beach gevoel laat ervaren.

Bayville Wood

Cedar Creek in Bayville, daar ben je één met de natuur. Creëer een natuurlijke basis voor jouw interieur met de Bayville Wood

Gibson Beach

Op het mooiste zandstrand van de Hamptons vind je een serene rust door de mooiste natuurtinten. De natuurkleuren die je hier vind hebben wij vertaald naar de Gibson Beach.

 

Montauk Dark

Op het uiterste puntje van Long Island staat de vuurtoren van Montauk sinds 1796. Het donkere verweerde hout waarmee het huis van de torenwachters is bekleed was de inspiratie voor de Montauk Dark. Het maakt jouw basis stijlvol, warm en elegant.

Wilt u ook vakkundig advies?

Bij Vloer & Design bent u aan het juiste adres voor een kwaliteit houten vloer of parketvloer. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden die aansluiten bij uw woonideeën en leefstijl. Neem vrijblijvend contact op via 026-4420591 of mail ons via dehoutenvloer@gmail.com