fbpx

Par-ky

“Par-ky noem ik de vloeren van nu en de toekomst”
Parky is parket wat het unieke design van een houten vloer combineert met installatie voordelen van laminaat.  De toplaag van Par-ky is een houten edelfineer die extreem mat is afgelakt. De levensduur van Par-ky evenaard met gemak de levensduur van menig lamelparket alleen dan nu zonder het onderhoudsgedoe.. Deze vloeren zijn prachtig, sterk en hebben een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
U heeft al een Par-ky vanaf € 41,50 per m2. (19 cm breed eiken extreem mat afgelakt

De voordelen van Par-ky:
  • installatiegemak van laminaat
  • oersterk
  • extreem mat gelakt zonder bijzonder onderhoud
  • echte houten vloeren voor betaalbare prijzen
  • verkrijgbaar in vele kleuren eiken en in walnoten
  • verschillende plank breedtes
  • verkrijgbaar in visgraat!

Pro 06 va. € 41,50 per m2
Summit 06 Essence brede delen va. € 66,75 per m2
Swing visgraat va. € 68,90 per m2

Een duurzame keuze

Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springen we er zuinig mee om: we gebruiken telkens maar een fijne laag hout voor de bovenste afwerking. Elke boom die we gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen, elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, want daarnaast halen we onze energie deels uit zonne- en windenergie op de site, en gebruiken we zaagsel en schilfers uit ons atelier als brandstof in de winter. Voor ons is de toekomst CO2-vrij.

Écht hout

Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, in eiken- of notenhout. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look dus, gecombineerd met de warmte van hout

Supersterk en krasbestendig

Krasbestendig
Parky vloeren zijn ultrasterk. Onze nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.

Supersterk
Elke plank bestaat uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Waterdicht oppervlak

Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daar tegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.