fbpx

Visgraat vloer

Een goede visgraat vloer leggen is een ambacht

Met liefde en aandacht wordt uw parketvloer gelegd door onze eigen vakmensen (oa. ex Bruynzeel vloeren & Michels projectvloeren).  Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Het zit juist in de details waar het onderscheid in dit vak zit. ‘Strak zagen’ en niet altijd kiezen voor makkelijkste oplossing.  Samen met onze adviseur kiest u de visgraat vloer die bij u past. Juist door alle mogelijkheden is het lastig een vloer samen te stellen. We hanteren een eigen  benadering waardoor het filteren een stuk eenvoudiger wordt en u toch op de juiste keuze komt.

Bel ons voor advies

Wat het beste werkt  is een informeel voorgesprek met onze adviseur (tevens één van de vennoten). Dit kan ook telefonisch of via beeldbellen als u niet meteen in de gelegenheid bent de winkel te bezoeken.  Een visgraat vloer is een kapitalen investering en u wilt zelf overtuigd raken dat u met de juiste mensen in zee gaat. Dat realiseren wij ons maar al te goed! Wij zijn geen typisch commercieel bedrijf maar mensen met een passie voor dit vak. U bent u van harte welkom voor een spontaan bezoek maar wij weten uit ervaring dat het beter en efficiënter is als onze adviseur even een voorgesprek kan houden met u. Het telefoonnummer waar u onze adviseur kan bereiken is: T 06-25068697 (R. J. Bouma).

  • getoonde foto’s zijn een spaghetti visgraat met de afmeting van 49cm lang en 7cm breed eiken select
  • de visgraat is in dit geval samengesteld uit een berken multiplex drager en een massieve toplaag van 4mm
  • spijkerloos gelegd-geen spijkers meer  bij renovatie en geen verkleuringen van de gaatjes
  • de slijtlaag is volledig te gebruiken in vergelijking met traditioneel tapis van 6mm dikte daarom is 4mm ruim voldoende
  • direct verlijmd op de cementdekvloer met vloerverwarming
  • gelakt met onze ultramatte projectlak met een lichte natuurlijke uitstraling
  • afwerking randen is met een wengé bies  en sluit-band

Advies ontvangen

Neem contact op met onze adviseur en vraag alles over de mogelijkheden van een visgraat: T 06-25068697 (R. J. Bouma)