fbpx

Contact

Uw vloer is onze zorg

Bij Vloer & Design bent u aan het juiste adres voor een kwaliteit houten vloer of parketvloer. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden die aansluiten bij uw woonideeën en leefstijl.

De kenmerken die bij ons passen:

  • Concurrerende prijzen
  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Installatie is compleet en afgewerkt
  • Voorstander van ecologisch denken en werken
  • Grote vak- en warenkennis

Wij zijn gevestigd in Arnhem. Ook klanten uit UtrechtOosterbeekVelpElst en omstreken zijn bij ons van harte welkom.

Vloer & Design

Delta 53e 6825ML ARNHEM
026-4420591 (afspraken & algemene info)
06-25068697 (technisch advies & WhatsApp support)
dehoutenvloer@gmail.com
www.dehoutenvloer.com
K.v.K: 82013381
BTW-nummer: NL862304787B01

Gratis parkeren bij ons privé parkeerterrein in een groene omgeving van de uiterwaarden van de IJSSEL in industrieterrein IJSSELOORD 2. De ligging direct achter de bekende groene heuvel bij het Velperbroek waar het ‘geel zwarte hert’ staat uit te kijken over de omgeving en de schaapjes lopen te grazen.

🚗 U rijdt IJSSELOORD 2 op vanaf de Pleijroute/ijsseloordweg/Lange water met de bocht mee links voorsorteren en rechtuit rijden tot de eerste afslag aan het eind bij JumperXl meteen rechtsaf slaan de Delta in (daar ziet u onze zwarte banieren in de linkerhoek vooruit). Deze weg rechtuit rijden en de straat (ook Delta) oversteken en links op het parkeer terrein parkeren. 

🚲 Vanuit centrum 14 min fietsen via Lange water (Presikhaaf) Delta of de groene route via de prachtige Schaapdijk waar u een afrit neemt vlak bij onze locatie. Ter hoogte van onze locatie zullen onze vlaggen en banieren u tegemoet wuiven.