fbpx

Schuren en behandelen

Laat uw vloer behandelen door ons vakmensen

Met ons als professionele partner hoeft u  zich niet meer druk te maken over uw renovatie project. U wilt een geschikte behandeling uitzoeken en duidelijke instructies ontvangen. Het zware werk inclusief de lastige behandelingen laat u gewoon aan ons over. In de meeste gevallen zijn wij in staat vloeren een compleet nieuw leven in te blazen. Het resultaat is vaak boven verwachting!

vloer-schuren

Uw houten vloer schuren en behandelen

Het blijft werken in een bestaande situatie met een prachtig natuurproduct. Hout kan onze beste vriend zijn, maar ook onze vijand als het gaat om afwerken. Daarom is het belangrijk dat u er op kan vertrouwen dat wij als vakmensen regelmatig ‘bijscholen’ om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven en onze vakkennis up-to-date te houden. Bel ons gerust voor advies over het behandelen van uw parket of visgraat vloer.

Laat uw vloeren behandelen door Vloer & Design

U kunt al bij ons terecht voor het schuren van uw vloer vanaf € 22,50 per m² (schuren oliën*). Heeft u interesse en wilt u advies of een prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door ons te bellen naar 026-4420591, te mailen naar dehoutenvloer@gmail.com of door het contactformulier in te vullen. Onze vakmensen helpen u graag met het behandelen van uw parket, houten of PVC vloer.

*dit tarief is bij minimaal 30m2 inclusief 1 component olie

vloer-olien
vloer-behandelen