fbpx

De trendleggers

Trendleggers

U zoekt echt iets bijzonders?

De kans is groot dat u niet meer verder hoeft te zoeken!  De serie Trendleggers is verdeeld in 3 categorieën met elk een unieke beleving. Een houten parketvloer heeft een enorme impact op uw interieur. Want de basis van ieder interieur wordt gelegd in de afwerking van de plafonds, wanden en voor een groot deel de vloer! De trendleggers zijn onlangs sterk in prijs verlaagd wat natuurlijk goed nieuws is! Welke series zijn dit?

HET NATUURLIJKE ELEMENT VAN VERWEERD EIKEN & OEROUDE BOOMWORTELS LIGT AAN DE BASIS VAN DEZE ROBUUSTE COLLECTIE.

Door het zware borstelen van de vloerdelen wordt het zachte hout gedeeltelijk verwijdert. Dit in combinatie met meerdere behandelingen van zowel aardse olie- beits en lakkleuren zorgt ervoor dat de vloerdelen die prachtige natuurlijke verweerde look krijgen. Een stoere vloer die door de borsteling zeer geschikt is voor een intensief leven met kinderen en huisdieren. En met de kleuren uit deze serie zit het wel goed want voor iedere smaak zit er een mogelijkheid bij.

 

 

 

DE SCHITTERING VAN LICHT IN BEWEGEND OCEAAN WATER IS DE BRON VAN INSPIRATIE GEWEEST VOOR DEZE BIJZONDER MOOIE COLLECTIE.

Het is dan ook met trots dat we de OCEAN collectie aan je presenteren. Geschaafde vloerdelen uit de rustieke eiken delen van de boom maken elke plank uit deze collectie een pronkstuk.

VERKRIJGBAAR IN 8 SCHITTEREND BEWEGENDE TRENDKLEUREN

OCEAN vloerdelen bevatten schitterende tekeningen in elke afzonderlijke plank. De olie in de afwerklaag bevat een parelmoer finish waardoor de schittering van licht en zon zoals je die ziet in water terugkomt in de vloer. Geschaafde vloerdelen uit de rustieke eiken delen van de boom maken elke plank uit deze collectie een pronkstuk.

Ook het kleurenpalet van de OCEAN collectie bestaat uit 4 sets van 2 duo kleuren. Van elke lichte vloer kleur is een donkere tegenhanger in dezelfde tint-range. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in de slaapkamer brede planken in de lichte duo kleur leggen en deze over laten lopen op de wand in een grote visgraat in de donkere versie van de 2 duo kleuren. Durf jij de trend te leggen?

BRENG HET NATUURLIJKE ELEMENT VAN STEEN EN ROTSEN IN HUIS MET DEZE HOOGWAARDIGE HOUTEN DESIGNVLOEREN.

Naast koper en marmer zien we steeds meer steen en beton in het interieur. Dat is voor ons de inspiratie geweest om een vloer collectie te ontwikkelen die deze interieurtrend complimenteert.

VERKRIJGBAAR IN 8 STIJLVOLLE ULTRA MATTE TRENDKLEUREN

URBAN vloerdelen worden gemaakt uit een schone selectie hout, met zo weinig mogelijk schakeringen. De vloerdelen zijn geschuurd en hebben een ultra matte afwerking om de steen en betonlook zo goed mogelijk te benaderen. Ze geven een ruimte een stijlvolle industriële sfeer en deze vloer is in alle soorten kantoren en woningen toepasbaar.

En ook deze collectie heeft een prachtig kleurenpallet dat is opgebouwd uit duo’s. In elke tint range is er een donkere en lichte vloer kleur beschikbaar waarmee jij de meest verrassende en eigentijdse patronen in jouw vloer kunt leggen. Van nieuwbouw tot bestaande bouw, je vindt in deze URBAN collectie altijd de kleur die past bij jouw interieur.

VLOEREN VAN DE TRENDLEGGERS ZIJN ECHTE HOUTEN VLOEREN DIE OP EEN BIJZONDER MOOIE EN ZEER NATUURLIJKE WIJZE ZIJN AFGEWERKT.

Door gebruik te maken van oliën die diep in het hout trekken, wordt het hout optimaal gevoed zonder het helemaal af te sluiten. Het hout kan als het ware blijven ademen. Het resultaat is een zeer natuurlijke look & feel van zoiets moois als ECHT HOUT!

De speciaal geselecteerde producten, maken dat de afwerkingen op vloeren van de Trendleggers, goed waterafstotend zijn en een zeer hoge slijtvastheid hebben. De hoge slijtvastheid komt mede tot stand door de unieke samenstelling van de olie, die onder andere is verrijkt met kiezelzuur.

Vlekken van bijvoorbeeld wijn, vruchtensappen en koffie dringen nauwelijks door in de vloer. Ook zijn de vloeren kindvriendelijk omdat ze voldoen aan de eisen voor kinderspeelgoed (conform EN71). Door de uitgekiende opbouw van meerdere lagen voldoen de vloeren ook aan de antislip R9 normering. Aan alle leeftijden en vormen van gebruik is dus gedacht. Echt een vloer om zorgeloos op te leven!

De speciaal geselecteerde producten, maken dat de afwerkingen op vloeren van de Trendleggers, goed waterafstotend zijn en een zeer hoge slijtvastheid hebben. De hoge slijtvastheid komt mede tot stand door de unieke samenstelling van de olie, die onder andere is verrijkt met kiezelzuur.

Het onderhoud is doordacht eenvoudig; u heeft slechts een reinigingsproduct nodig alsmede een op uw vloer afgestemd onderhoudsproduct. Periodiek onderhoud kunt u doen met ons Trendleggers reinigingsproduct; dit reinigt de vloer en geeft een stukje bescherming.

Slechts 1 à 2 x per jaar hoeft u bij normaal gebruik van de vloer deze in het speciaal voor uw vloer ontwikkelde Trendleggers onderhoudsproduct te zetten. Gebruikt u de vloer heel intensief? U kunt dan eenvoudig de frequentie opvoeren. Uw Trendleggers dealer vertelt u graag alles over het onderhoud van uw vloer!