fbpx

Expert nodig?

Schade, wat nu?

Schade aan uw vloer, help!  Het komt helaas voor. Gemiddeld heeft iedereen hier één keer in de 10 jaar mee te maken. Het is vervelend en soms ook heel ingrijpend. Uw hele woonsituatie is ontregelt en dit brengt veel stress en onzekerheden met zich mee. Wat moet ik doen?

  1. schade beperken
  2. melding maken van de schade bij uw verzekeraar of tussenpersoon
  3. direct navraag doen of de schade gedekt is (hierbij maken we onderscheid tussen een nagelvaste vloer of een zwevende vloer)

*Indien een vloer vast gemaakt is aan de woning is deze standaard meeverzekerd in de opstalverzekering en heeft u over het algemeen een goede dekking.  Maar een los liggende vloer valt onder de inboedel verzekering. Ook al zijn de vloerdelen onderling met elkaar verlijmd!  Daar is een belangrijke splitsing tussen volledige dekking, gedeeltelijk dekking of zelfs helemaal geen dekking. Niet alle verzekeringen vergoeden zwevend liggende systemen daarom is het belangrijk vooraf goed af te vragen of de schade gedekt is of uw verzekering te controleren als u dit per toeval leest. De polisvoorwaarden worden jaarlijks bijgewerkt en het kan zo zijn dat uw vloer ongemerkt niet onder de afgesloten polis valt. Ook heeft de staat van onderhoud invloed op uw dekking in sommige gevallen. Heeft u daar vragen over neem dan contact met ons op. Wij adviseren u welke stappen u moet ondernemen.

Met Vloer & Design gaat u met een ervaren partner in zee om uw schade correct en snel af te handelen. Wij zijn goed op de hoogte van alle ins en outs die komen kijken bij schade en taxatie. Een kosten opgave (offerte) is vaak niet voldoende om een situatie helder in beeld te krijgen. Experts en schade afdelingen behandelen liever onze rapportages naast de offerte. Daarom maken wij een verslag van ons bezoek. Het dan ook niet voor niks dat veel verzekeringsmaatschappijen ons ook direct benaderen. Wij handelen eerlijk en transparant en maken daarbij duidelijke offertes. U wilt waar u recht op heeft en de verzekering wil een partij die duidelijk alles offreert en zo nodig toelicht.

Uw belang staat uiteraard voorop. Soms komt uw verzekering zelf met een eigen ‘expert’ (die partij deskundig is) of men huurt direct een groot kantoor in met specialisten. Maar hoe weet u nou of deze mensen het bij het juiste eind hebben?  Zijn de bedragen realistisch?  Het vloeren vak is namelijk een ambacht waar veel kennis bij nodig is. Daarom is het altijd aan te bevelen onze expert in te huren om uw schade te begeleiden. Hij heeft wekelijks contact met de bureaus en andere experts ivm zijn vakkennis en is goed op de hoogte wat nodig is om uw declaratie in te dienen. Deze kosten worden (meestal) gewoon vergoed door uw verzekeraar. Wij houden de kosten voor particulieren ook expres laag. De kosten bedragen inclusief b.t.w.  € 150,*- voor een herstel offerte plus een rapportage. Is er sprake van verhaalschade voor verzekering in simpele vorm dan hanteren wij ook dit tarief.

Voor een vochtexpertise, vloerdeskundige rapportage of een bouwkundige keuring hanteren wij andere tarieven.  Informeer via ons telefoonnummer 026-4420591.  Wij hanteren voor B2B andere tarieven.  Bijvoorbeeld verzekeraars of schade bureaus die onze expert inhuren. Heeft u als verzekeringsagent of schade-expert vragen over houten vloeren of parket? Neem dan vrijblijvend contact op. U bent echt niet de eerst collega die vragen heeft over de opgaven die u ziet.  De meest voorkomende vraag is nog steeds ‘Is deze vloer echt niet te herstellen?’.

Onze expert is ingeschreven in het SERTUM register.

Heeft u schade of wenst u een taxatie van een houten vloer? Benader ons telefonisch waardoor wij u snel kunnen helpen.
Dhr R. J. Bouma is onze expert, u kunt direct contact opnemen op 06-25068697.

Top schades vloeren:

  1. Waterschade (bijv. door lekkage, leidingbreuk of storm)
  2. Verbouwing (aansprakelijkheid door ingehuurde bedrijven)
  3. Geschillen tussen particulieren en andere vloerbedrijven
  4. WA claim (bijv. naaldhakken, valschade, kinderen en speelgoed etc.)

*Arnhem, Nijmegen en rondom liggende gemeentes, overige gemeentes op aanvraag ivm km en reistijdvergoeding. We hanteren een werkgebied van 80km rondom Arnhem.