fbpx

Pallmann lakken en olie

Ons favoriete huismerk is Pallmann en Uzin. De Duitse degelijkheid van de producten zijn zeer overtuigend. Dit merk is dan ook het meest bekend op de projectvloeren waar de eisen zeer hoog zijn betreft slijtvastheid. Het onderhoud van een olie of lak van Pallmann is ook zeer eenvoudig. Neem nu de Pure en Zero lakken. De Pure is een oplichtende laksoort die een loofsoort zoals Eiken een onbehandelde uitstraling geeft. De Pure is in meerdere lagen toe te passen waarbij elke laag voor een lichter resultaat zorgt zonder zichtbare pigmenten. De lak is vrijwel aanzet vrij aan te brengen. De lak zal ook niet vergelen wat vele andere lakken dus wel doen. Neem nu Skylt lak, een prachtig product maar Skylt vergeeld heel erg snel, al na een half jaar is dit zichtbaar. Daarnaast is Skylt niet geschikt om projectmatig in te zetten. Wilt u de hoogste kwaliteit en beste uitstraling dan kiest u voor een Pure. Dit soort lakken zijn niet echt geschikt om door een particulier aan te brengen daarom adviseren wij u dit aan onze eigen vakkundige personeel over te laten. Wilt u een prijsopgave of deze producten zien? Kom dan naar onze vestiging en bewonder de natuurlijke matte uitstraling van deze lakken. Bel 026-4420591 voor info of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Pallmann Pure

Pall X full color

Inmiddels hebben we al heel wat full color verkocht en met een goede reden. Soms zijn vloeren niet meer te schuren en zoeken klanten toch nog een laatste oplossing.  Ook geldt bij een aantal houtsoorten dat de kleuren niet populair te krijgen zijn. Legio vloeren zijn al wit en zwart afgelakt door ons maar Pollmann maakt speciaal voor u elke gangbare Ral kleur! Ook zijn andere kleurcodes te overleggen. Daarbij is de voorwaarde dat het lab gaat testen of ze de kleur goed kunnen krijgen. Na groen licht is het materiaal te bestellen en zal het geproduceerd worden. Een aantal standaard kleuren zijn gewoon voorradig en snel in huis. De prijs voor een verpakking full color zit op €289,95. Met deze 6,65 liter kunt u een vloer van ca. 30 m2 3 maal lakken. Meestal is 2 lagen al voldoende omdat de lak zeer dekkende eigenschappen heeft. Dat betekend een gemiddelde vloer van 40 m2 totaal afwerken. De kleur lak hoeft niet persé afgerold te worden met een transparante lak maar wilt u de meest extreem matte uitstraling dan adviseren wij de Zero toe te passen.

Pall X full color

Magic Oil Ergo

De Magic oil is een beter verwerkbare versie van het origineel ‘Classic’. De Magic oil is een 2 component olie geschikt voor intensief belopen vloeren. Daarom gebruiken wij deze olie ook bijvoorbeeld bij de Rozendaelsche Golfclub De grote horeca ruimte heeft elk jaar een beurt nodig om de houten vloeren goed te houden. De golfschoenen en het ‘buitenleven’ wordt mee naar binnen gelopen om na een partijtje lekker te genieten van de horeca. Tussendoor reinigt men de vloer met een neutrale reiniger of de Magic oil care. Zo kunt u dit ook thuis doen uiteraard. Een vloer in de olie kan prima volstaan mits het maar gedaan is met de Magic oil. Naast de Royl is dit onze ‘go to’ olie. Wilt u een prijsopgave van de producten of van bijvoorbeeld vloer onderhoud? Bel ons op telefoonnummer  026-4420591 tijdens openingstijden of stuur een bericht via het contact formulier.

Instructievideo Magic oil ergo

Nu ook MAGIC OIL PURE !

De immens populaire tint van Pure is nu ook in een olie product vergelijkbaar. Een olie zal altijd iets warmer zijn dan de lak maar menig klant waardeert dit effect juist. Kom de kleur bewonderen!

Olie-wascombinatie die een open, ademend en diffuus oppervlak oplevert. Het wasgehalte zorgt voor een gelijkmatig mat, fluweelachtig oppervlak. De natuurlijke kleur van het hout blijft behouden en zorgt voor het zogenaamde onbehandelde- / invisible hout look.

Eigenschappen

  • Zeer goed bestand tegen mechanische en chemische belasting.
  • Behoudt de natuurlijke kleur van het hout en zorgt voor de zogenaamde onbehandelde / invisible look.
  • Slipweerstand R10 / DIN 51130
  • DIN 53160 (weerstand tegen speeksel en transpiratie)
  • EN 71-3 (Veiligheid van speelgoed Deel 3: Migratie van bepaalde elementen)

MAGIC_OIL_2K_PURE_NL