fbpx

Massieve planken

Prachtige massief Europees eiken planken vloeren

Kenmerken:

  • een totale dikte van 20 mm dik
  • 1 cm dikke slijtlaag
  • breedtes 14,5cm /18,5cm /22,5cm)
    • 2mm vellingkant lange zijde
    • Country sortering (gestopt of niet gestopt)
  • natuurlijkere uitstraling
  • div. bewerkingen mogelijk

Omdat massieve vloeren de nodige werking met zich meebrengen installeren wij de vloeren enkel door ze volledig te verlijmen en blind te vernagelen aan een werkvloer. Hierdoor blijft u genieten van uw massieve planken vloer! Uiteraard kunt u ook de vloerdelen bij ons bekijken, bestellen en thuis laten afleveren.

Country:
Het karakter wordt bepaald door een zeer levendige structuur. Kleine scheurtjes alsmede spint en open noesten zijn toegestaan.

Wilt u deze planken zien, maak dan een afspraak met ons.

Bel voor een afspraak

Reparaties aan massieve vloeren:

Als speciaalzaak zijn wij nog steeds in staat massieve vloerdelen te kopiëren zodat bestaande vloeren hersteld kunnen worden. Daarvoor is altijd een reserve stuk nodig (A4 formaat) om de tong en groef aan de lange zijde te kunnen kopiëren. De productie wordt stilgelegd en de machines worden tijdelijk omgebouwd om een aantal m2 te maken. Daarom worden er toeslagen en instelkosten van machines gerekend.  Uit het hele land krijgen wij verzoeken om planken na te maken. Het bestel en levertraject duurt wel ca. 4-6 weken als het druk is. Eiken is in alle sorteringen te maken. Overige houtsoorten zijn ook vaak mogelijk, dit gaat op aanvraag omdat het ruw hout beschikbaar moet zijn. Wilt u een prijsopgave of een kopie laten maken? Vul het contact formulier in zodat wij uw aanvraag in behandeling kunnen nemen. Er wordt altijd vooraf een prijs afgegeven.