fbpx

The Art Of Living vloeren

“De vloer, als fundament van elk interieur, vereist zorgvuldige keuze voor duurzaamheid, esthetiek en onderhoudsgemak.”

The Art of Living Luxury Vinyl Flooring biedt luxe zonder concessies aan comfort en kwaliteit. Gemaakt van gecertificeerd virgin pvc, voldoet deze vloer aan de hoogste kwaliteitseisen, wat ze 100% veilig maakt voor mens en natuur. Geschikt voor high-traffic-ruimtes en diverse concepten, is deze vloer een betrouwbare keuze.

 

De beste kleuren van 2024 vinden?

Net als een echte houten vloer is ook The Art of Living Luxury Vinyl Flooring verkrijgbaar in verschillende collecties, die dankzij de matte finish en natuurgetrouwe patronen nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn.

Elke collectie heeft twee legvarianten: elegante brede planken en visgraat.

De elegante brede plankenvloer kun je overal toepassen: Om wat warmte aan je industriële woning toe te voegen of om je landelijke woning helemaal af te maken. De collectie bestaat uit zeer treffende kleuren. Dit gaat van warme hout tinten,  lichte onbehandelde eiken look en alles er tussen in. In vergelijking met Riviera Maison heeft The Art Of Living de tussenvarianten in de huidige trend kleuren en dat is een voltreffer!  En net als met echt hout is het mogelijk om deze kleuren designs te maken en te combineren.

Met visgraat creëer je een  look die zowel in een klassieke als moderne woning past. De pvc visgraat planken worden vakkundig op een geëgaliseerde vloer verlijmd, net als bij het hout. De collectie bestaat uit exact de zelfde zeer treffende kleuren als de elegante planken. Dit gaat van warme hout tinten,  lichte onbehandelde eiken look en alles er tussen in. In vergelijking met Riviera Maison heeft The Art Of Living de tussenvarianten in de huidige trend kleuren en dat is een voltreffer!  En net als met echt hout is het mogelijk om deze kleuren designs te maken en te combineren.

“The Art of Luxury Vinyl Flooring is deep embossed. Bij deep embossing is een voelbare structuur aan de toplaag toegevoegd. Hierdoor voel je de houtstructuur in de PVC plank!”

De gehele serie is opgedeeld in de in de houtbranche bekende sorteringen RUSTIQUE, SELECT en PREMIER. Dat maakt het kiezen nog duidelijker. Hou je van strak en rustig of juist van een beetje rustiek omdat het een PVC (houten) vloer is dan zit het er bij.

De elegante planken hebben de volgende specificaties:

Lengte: 121,92 cm
Breedte: 22,86 cm
Dikte toplaag: 0,55 mm
Dikte plank: 2,5 mm

De visgraatvloeren hebben de volgende specificaties:

Lengte: 76,50 cm
Breedte: 15,30 cm
Dikte toplaag: 0,55 mm
Dikte plank: 2,5 mm

The Art Of Living PVC premiere!