fbpx

Houten vloeren Velp

De houten vloeren specialist in Velp en omstreken

Zoekt u een specialist in houten vloeren in Velp? Dan bent u bij Vloer & Design aan het juiste adres. Wij streven naar kwaliteit! Ook geven wij u graag advies, en kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. De vloeren moeten immers wel aansluiten bij uw levensstijl en woonideeën. Daarnaast kun u ons ook inschakelen voor een vloer te laten leggen, schuren of algemeen onderhoud. Wij zijn op slechts enkele minuten afstand van Velp gevestigd.

Kenmerken voor ons bedrijf

Door onze onderscheidende kenmerken, zijn wij dé specialist in houten vloeren nabij Velp. Wij vinden het belangrijk dat uw houten vloer van goed kwaliteit is, en wij streven daar ook naar. De kenmerken die bij ons passen zijn:

  • Concurrerende prijzen
  • Voorstander van ecologisch denken/werken
  • Grote vak- en warenkennis
  • De installatie is compleet én afgewerkt
  • Selectie van producten op kwaliteit

Houten vloeren Velp

Bamboe vloer? Parketvloer? Of toch visgraat parket?

In vloeren is veel verschil te vinden. Zo heb je bij parketvloeren al meerdere soorten. Wij hebben een groot assortiment aan meerdere houten vloeren. Wij zitten op slechts enkele kilometers afstand van Velp. Maak dus snel een afspraak. Dit is een kleine greep uit ons assortiment:

Kom dus snel bij ons langs.

Onderhoud van uw vloeren

Wij leveren niet alleen uw houten vloeren, maar wij onderhouden deze ook. Wij onderscheiden het onderhoud in klein en groot. Denk bijvoorbeeld aan een kleine beschadiging aan uw bamboe vloer, of misschien wilt u weten hoe u uw parketvloer zoals visgraat parket het beste kunt schoonmaken. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor onderhoud aan uw houten vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Houten vloeren specialist in Velp? Schakel ons in

Zoekt u een specialist in prachtige houten vloeren? Wilt u een vloer laten leggen of is het tijd voor onderhoud aan uw houten vloer? Maak dan snel een afspraak bij Vloer & Design. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in vele soorten parketvloeren, maar ook in vele andere soorten harde vloeren. Wij zijn op slechts enkele minuten afstand van Velp gevestigd. Maak snel een afspraak door te bellen naar 026-4420591. Uw specialist in houten vloeren rondom Velp is Vloer & Design.