fbpx

Parketvloeren

Dé vloeren van Vloer & Design

Vloer & Design levert alleen ambachtelijk geïnstalleerde parketvloeren. Deze vloeren zijn leverbaar in vele uitvoeringen. Wij kunnen de meest prachtige parketvloeren realiseren, met vele houtsoorten, maten en sorteringen. Maak dus snel een afspraak met ons om uw wensen door te spreken.

Uw patroon op maat

De parketvloeren zijn standaard verkrijgbaar in de diktes van 6mm of 9mm, en met een breedte van 71mm tot 230mm. De lengtes zijn afhankelijk van het type parket en het patroon. Ook als u uw eigen patroon in gedachten heeft kan dit gerealiseerd worden. Dit is echter niet verplicht. Er kunnen namelijk ook andere patronen toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende patronen:

  • Wild verband
  • Visgraat
  • Hongaarse punt
  • Mozaïek
  • Hollands patroon

Parketvloeren

Vloerverwarming met uw houten vloer

Ook vloerverwarming is te realiseren samen met uw parketvloeren. Wij werken hiervoor samen met een grote en betrouwbare partner die al jaren verstand van dit vak heeft. Er zijn een aantal voordelen van vloerverwarming. Zo zijn er geen zichtbare verwarmingselementen in uw woonkamer, dat maakt het niet alleen mooier maar het geeft ook ruimtewinst. Tevens is het energiebesparend omdat de temperatuur 1 á 2 graden lager ingesteld kan worden. Maak dus snel een afspraak met ons om ook vloerverwarming onder uw parketvloeren te krijgen. De meest voorkomende systemen van vloerverwarming is:

  • Inslijpen
  • Inbinden
  • Wandverwarming

Onderhoud of schade aan uw vloer

Ook voor onderhoud of schade aan uw parketvloeren kunt u bij ons terecht. Onderhoud onderscheiden wij in klein en groot onderhoud. Zo kan het vaak al voldoende zijn om het goed schoon te maken en opnieuw te behandelen. Maak daarom snel een afspraak met ons om uw situatie voor te leggen. Ook schade aan uw vloer kan wel eens voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw schade correct en snel afgehandeld wordt. Uw belang staat immers voorop.

Contacteer nu uw specialist in parketvloeren

Bent u op zoek naar parketvloeren voor uw woning? Of wilt u het gebruiken voor projectmatig gebruik in druk belopen gebouwen? Dat is geen enkel probleem. Vloer & Design kan dit voor u realiseren. Maak snel een afspraak met ons. Wij geven u graag advies, en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Bel dus snel naar 026-4420591. Uw specialist in parketvloeren is Vloer & Design.