fbpx

Bamboe vloer

Uw woning een nieuwe uitstraling geven?

Wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Bent u op zoek naar een vloer die er mooi uitziet maar tegelijkertijd ook ontzettend lang mee gaat? Kies dan voor een bamboe vloer. Vloer & Design is een gespecialiseerd bedrijf dat uw woning in een handomdraai van een nieuwe vloer kan voorzien.

Een aanwinst voor uw huis

Een nieuwe vloer kan een enorme aanwinst voor uw woning zijn. Uw woning kan er met de juiste kleurkeuze optisch ruimer uitzien. Ook kan een nieuwe vloer ook betekenen dat schoonmaken makkelijker wordt. Wie wil dat nu niet? Anderzijds moeten vloeren wel aan een aantal eisen voldoen. Het is vaak een investering, eentje die het liefst een leven lang rendabel blijft. U maakt dan met een bamboe vloer een juiste keuze.

Eigenschappen van bamboe

Bamboe is de snelst groeiende plantensoort op de wereld. Vanwege de fijne structuur van de plant, is deze uitstekend geschikt voor toepassingen in vloeren en meubels en daarmee een goed alternatief voor hout. De bamboesoort die veel gebruikt wordt in woningen en interieur is de reuzenbamboe, ofwel Moso. Er worden jaarlijks grote hoeveelheden bamboe gekapt, maar omdat de plant zo snel groeit, is de reductie van het bosbestand beperkt. Op deze manier kan een bamboe vloer op milieuvriendelijke wijze gemaakt worden, zonder dat de natuur beschadigd wordt. Een hoge hardheid en duurzaamheid maken bamboe geschikt als grondstof voor toepassingen in het interieur, zoals in een vloer.

Houten vloeren Arnhem

U kiest toch ook voor Vloer & Design?

Vloer & Design is expert op het gebied van vloeren van bamboe. Het is mogelijk om de vloer in diverse kleurstellingen te bestellen. Of u nu op zoek bent naar caramel kleuren, diepe donkere tinten of ivoor-kleur: het is allemaal mogelijk. Bespreek eens de mogelijkheden met een van onze medewerkers. Maar waarom kiest u nu voor Vloer & Design? Wij zetten het voor u op een rijtje:

  • Producten van de beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Ecologisch verantwoord
  • Betrokken van A tot Z
  • Vak – en productkennis

Maak een afspraak!

Bent u benieuwd naar wat Vloer & Design voor uw woning kan betekenen? Wij gaan graag met u rond de tafel om dit te bespreken. Middels een kennismakingsgesprek brengen we uw wensen en voorkeuren omtrent uw vloer in kaart. Daarbij bespreken wij verschillende materiaalkeuzes en kleurstellingen. Maak eens een vrijblijvende afspraak. Bel ons op 026-4420591 en wie weet komen wij binnenkort uw bamboe vloer leggen!