fbpx

Onderhoud houten vloer

Geniet nog jaren van uw vloeren

Wanneer u kiest voor een houten vloer, wilt u natuurlijk dat de vloer zolang mogelijk mee gaat. In de loop der jaren kunnen er gebruikerssporen en slijtage plekken ontstaan. Onderhoud uw houten vloer dan ook op regelmatige basis, zodat u nog jaren van uw vloer kan blijven genieten

Onderhoud uw houten vloer

Om langer plezier te blijven hebben van vloeren, zeker de houten varianten, is het belangrijk om regelmatig preventief onderhoud te plegen. Er zijn een aantal maatregelen die u zelf kunt nemen. Het is van belang dat houten vloeren goed schoon gehouden worden. Meerdere malen per week vegen, stofzuigen (met een geschikte zuigmond) en dweilen is daarom een must. Ook de behandeling met een speciaal reinigingsproduct raden wij aan. Informeer wel even naar het type product dat u het beste kunt gebruiken. Dit hangt namelijk af van de houtsoort van uw vloer. Ook de juiste bescherming plaatsen onder stoel- en tafelpoten en kasten is een tip die we u voor uw houten vloer mee kunnen geven.

Factoren die meespelen

Toch kan het zijn dat er door langdurig gebruik of slijtage beschadigde plekken ontstaan die u niet kunt voorkomen. Het is dan aan te raden het grote, periodieke onderhoud uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf zoals BNS Houtenvloeren. Wij kunnen de grote klussen zoals schuren, lakken, afwerken en behandelen voor onze rekening nemen. Ook voeren wij reparaties uit en herstellen we de beschadigingen. Er zijn een aantal factoren die hierbij meespelen:

  • Houtsoort
  • Type woning: een oude woning of appartement?
  • Gewenste uitstraling: mat of glans?
  • Verwachte levensduur
  • Mate van gebruik

Onderhoud houten vloer

Uw vloeren in perfecte conditie

De ene keer is enkel grondig schoonmaken al voldoende. De andere keer moet er geschuurd en gepolijst worden. BNS Houtenvloeren bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn en welke werkzaamheden wenselijk zijn. We beoordelen ter plaatse de situatie en komen met de meest geschikte oplossing. Wij streven enkel naar het mooist mogelijke resultaat om vloeren weer in een perfecte conditie te krijgen!

Meer informatie

BNS Houtenvloeren heeft een groot assortiment vloeren, waardoor elke klant ruime keuze heeft. U maakt met ons als gespecialiseerd bedrijf dan ook altijd een juiste keuze wanneer u uw vloeren van een nieuwe uitstraling wilt voorzien. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op door te bellen naar 026-4420591 en vraag eens een vrijblijvende offerte aan. Laat het onderhoud van uw houten vloer maar aan ons over.