fbpx

Houten vloeren

Uw wensen zijn welkom

Wilt u uw woning inrichten met houten vloeren? Dan is Vloer & Design er voor u. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Tevens geven wij u graag advies. De vloeren moeten namelijk wel aansluiten bij uw woonideeën en levensstijl. Maak daarom snel een afspraak met Vloer & Design en laat u adviseren.

Kenmerken van ons bedrijf

Wij streven naar kwaliteit. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent met uw houten ondergrond. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij een paar belangrijke kenmerken die echt bij ons passen. Zo zorgen wij er voor dat wij niet alleen de concurrentie voorblijven, maar ook dat u tevreden bent met onze vloeren. Een aantal van deze kenmerken zijn:

  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Concurrerende prijzen
  • Installatie is compleet en afgewerkt
  • Grote vak- en warenkennis
  • Voorstander van ecologisch denken en werken

Houten vloeren

Ruim assortiment aan houten vloeren

Houten vloeren zijn er in veel verschillende soorten. De houten vloeren kun je namelijk ook nog onderverdelen in meerdere groepen. Wij leveren veel verschillende soorten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan meerdere soorten parketvloeren, of misschien wilt u wel Frans eiken? Er is veel mogelijk bij ons. Hier vindt u een kleine greep uit ons assortiment:

Onderhoud aan uw hout

Uw houten ondergrond heeft ook onderhoud nodig. Wij onderscheiden het onderhoud in twee soorten, namelijk; klein en groot onderhoud. Bij klein onderhoud kunt u bijvoorbeeld denken aan het schoonmaken van uw vloer. Ook kleine beschadigingen vallen onder klein onderhoud. Groot onderhoud bestaat voornamelijk aan het schuren en behandelen van de houten vloer. Wij kunnen samen met u een geschikte behandeling uitzoeken. En u ontvangt van ons duidelijke instructies.

Vloer & Design, uw houten vloeren specialist

Wilt u meer weten over de soorten vloeren die wij verkopen, of over de onderhoud daarvan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 026-4420591. Wij staan graag voor u klaar voor al uw vragen. Ook staan wij voor u klaar als u schade heeft aan uw vloer. Wij kunnen het correct en snel voor u afhandelen! Tevens kunnen wij samen met u de wensen doorspreken die u heeft, voor uw eigen woning. Uw houten vloeren specialist is Vloer & Design.