fbpx

De mooiste visgraat in Arnhem

Modern of klassiek?

Bent u in Arnhem op zoek naar een parket dat uw interieur tot leven kan brengen? Een massief houten visgraat parket is dan een goede keuze. De visgraat vloeren zijn te combineren met elke interieurstijl: van modern tot klassiek. Chique, elegant en tijdloos. De vloeren van Vloer & Design geven warmte aan elke woonruimte van uw huis en wij helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze voor uw woning.

Het visgraat parket

Wanneer u kiest voor een duurzaam parket, bent u verzekerd van vele jaren plezier van een een bijzondere vloer. Visgraat parket heeft niet alleen een bijzondere uitstraling, deze vloeren hebben ook nog eens goede isolerende eigenschappen. Het is zelfs mogelijk er vloerverwarming onder te leggen! Ook zijn deze visgraat vloeren makkelijk schoon te houden vanwege de afwerking met olie of lak.

Laat het aan onze vakmensen over

Omdat dit soort parket een zeer specialistisch product is, is het aan te raden het leggen en onderhouden aan onze vakmensen over te laten. Het vergt jaren van training en ervaring om dit type vloer vakkundig geïnstalleerd te krijgen. De visgraat vloeren kunnen in verschillende houtsoorten, kleuren en bewerkingen worden geleverd en op verschillende manieren worden afgewerkt. Omdat parketvloeren ook vaak vernageld moeten worden en ook vandaag de dag op vloerverwarming gewenst zijn hebben wij hiervoor een prefab parket waar we mee werken. Wel de uitstraling en slijtlaag dikte van visgraat tapis vloeren maar niet de nagels en nagelgaatjes die gestopt moeten worden. Wij leveren steeds vaker groter formaat visgraat parket wat een prachtige uitstraling aan uw woonruimte geeft. Vaak denkt men onterecht dat je hiervoor een grote ruimte moet hebben maar wij kunnen u tonen dat dit niet zo is. U zult versteld staan van de mogelijkheden! Vraag daarom eens aan de medewerkers van Vloer & Design wat de mogelijkheden zijn.

Onderhoud aan uw vloer

Ook het onderhoud van uw visgraat vloer kunnen wij voor onze rekening nemen.

Visgraat parket Vloer & Design

Wij onderscheiden onderhoud in klein en groot onderhoud. Soms is schoonmaken en opnieuw behandelen al voldoende. Een andere keer is het wenselijk de vloer te schuren. Vloer & Design komt graag bij u langs om de situatie te beoordelen en met u te bespreken wat nodig is om uw parket weer in topconditie te krijgen.

Voor ieder wat wils!

Vloer & Design heeft een groot assortiment aan houten vloeren. Er is voor ieder wat wils. Wij zijn gevestigd in Arnhem en veel mensen uit de regio zijn u al tevreden voorgegaan. Dankzij onze korte levertijden, moderne apparatuur en deskundige vakmensen, kunnen wij uw woning in een handomdraai een nieuwe, chique uitstraling geven.

Vraag een offerte aan!

Heeft u interesse in een visgraat vloer? Laten we dan eens rond de tafel gaan om te bespreken wat uw wensen ten aanzien van uw parket zijn. Gaat u voor een moderne look of een klassieke landelijke uitstraling? Het is allemaal mogelijk. Onze vakmensen komen graag bij u thuis om de woonruimten op te meten en te beoordelen welke werkzaamheden nodig zijn om het parket te gaan plaatsen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en offerte op: 026-4420591 en wellicht mogen we binnenkort bij u het visgraat parket leggen!