fbpx

Houten vloeren Utrecht-Kies voor V L O E R & D E S I G N

De houten vloeren specialist in Utrecht

Bent u op zoek naar een prachtige houten vloer in Utrecht? Klop dan eens bij Vloer & Design aan. Ons motto is: “Uw vloer is onze zorg!” Wij geven u daarom ook altijd advies, en bekijken samen met u alle mogelijkheden die aansluiten bij uw woonideeën en uw levensstijl. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit houten vloeren. Zo kunt u bij ons terecht voor bamboe vloeren, parketvloeren of visgraat parket, maar bijvoorbeeld ook wanneer u een houten vloer wilt laten leggen of schuren in Utrecht. Wij zijn uw specialist, als het gaat om uw houten vloer.

Vakwerk voor uw vloeren

Wij hebben een aantal kenmerken wat echt bij ons bedrijf hoort. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u tevreden bent met uw ondergrond. Wij zijn uw specialist in vloeren rondom Utrecht. Onze belangrijkste kenmerken zijn:

  • Concurrerende prijzen
  • Grote vak- en warenkennis
  • De installatie is compleet en afgewerkt
  • Voorstander van ecologisch denken/werken
  • Selectie van producten op kwaliteit

Houten vloeren Utrecht

Houten vloeren: visgraat parket, parketvloeren en bamboe vloeren

Bent u op zoek naar iemand met houten vloeren rondom Utrecht? Dan zijn wij uw specialist. Wij bieden niet alleen een groot assortiment aan verschillende houten ondergronden, maar ook kunnen wij voor vloerverwarming zorgen. Ook voor parketvloeren zijn wij uw specialist. Wij hebben namelijk vele soorten vloeren:

Kortom, er is veel mogelijk bij ons nabij Utrecht.

Klein en groot onderhoud aan uw ondergrond

Ook verzorgen wij onderhoud aan uw houten vloer. Wij maken een onderscheid tussen klein en groot onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het schuren en behandelen van uw parketvloer. Of misschien heeft u wel een kleine beschadiging in uw bamboe vloer zitten. Ook voor visgraat parket is er veel mogelijk. Wij voeren namelijk zowel groot als klein onderhoud uit aan alle parketvloeren. Voor onderhoud aan uw houten vloer kunt u bij ons terecht. Wij leveren ook voor u in Utrecht.

Contacteer uw specialist van houten vloeren nabij Utrecht

Zoekt u iemand die samen met u naar uw wensen kijkt, voor mooie vloeren in uw woning? Kom dan gauw langs bij Vloer & Design. Wij zijn de specialist in bodems. Neem dus snel contact met ons op, door te bellen naar 026-4420591. Ook in Utrecht zijn wij voor u beschikbaar om te kijken naar al uw wensen. Uw specialist voor houten vloeren rondom Utrecht is Vloer & Design.