fbpx

Houten vloeren Oosterhout

Wij staan garant voor kwaliteit

Zoekt u nieuwe houten vloeren in Oosterhout om uw huis mooi mee aan te kleden? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden die bij uw wensen aansluiten. Wij leveren ook voor u vloeren in Oosterhout. Dit maakt ons dé specialist in harde vloeren. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden omtrent een prachtige houten vloer. Daarnaast kun u ons ook inschakelen om de houten vloer te leggen, schuren en te onderhouden in Oosterhout.

Onderscheidende kenmerken

Wij hebben een aantal kenmerken waardoor wij ons onderscheiden van de concurrentie in houten vloeren. Onze service van bezorging reikt ook tot aan Oosterhout.

Houten vloeren Oosterbeek

Uw specialist in deze omgeving, dat zijn wij. Aangezien wij namelijk willen dat u tevreden bent met onze vloer. Zo zijn onze belangrijkste kenmerken:

  • Concurrerende prijzen
  • Complete en afgewerkte installatie
  • Grote vak- en warenkennis
  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Voorstander ecologisch denken/werken

Onze soorten vloeren

Wij onderscheiden ons door ons grote assortiment aan houten vloeren. Wij hebben namelijk meerdere soorten vloeren voor u in ons assortiment bij onze locatie dichtbij Oosterhout. Denk bijvoorbeeld aan verschillende parketvloeren! Een kleine greep uit ons assortiment:

Komt u dus gerust langs bij ons. Wij zijn gevestigd op slechts enkele minuten van Oosterhout.

Onderhoud aan uw eigen vloer!

Ook uw houten vloer heeft onderhoud nodig. Wij maken een onderscheid tussen klein en groot onderhoud aan uw vloer. Onderhoud aan uw houten vloer kan bijvoorbeeld zijn dat er een kleine beschadiging aan uw houten vloer is. Of misschien wilt u uw parketvloer wel goed reinigen. Wij kunnen u met elk soort harde vloer helpen. Of het nou gaat om parketvloeren zoals visgraat parket, of andere houten vloeren. Het is allemaal geen probleem. Onderhoud aan uw vloer is namelijk erg belangrijk!

Uw specialist in houten vloeren nabij Oosterhout

Bent u op zoek naar een specialist in houten vloeren? Zoek dan niet verder! Vloer & Design staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten vloeren. Komt u gerust bij ons langs, om uw wensen met ons door te spreken. Bel snel naar 026-4420591. Uw specialist in houten vloeren rondom Oosterhout is Vloer & Design.