fbpx

Houten vloeren Elst

Houten vloeren specialist in Elst

Wij van Vloer & Design leveren alleen kwaliteit houten vloeren in Elst. Tevens geven wij u graag advies, en bespreken wij de mogelijkheden. Zo zorgen wij ervoor dat de houten vloeren bij uw woonideeën en levensstijl aansluiten. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen om een houten vloer te laten leggen, schuren of onderhouden. Maak snel een afspraak met ons. Wij zitten namelijk maar op enkele minuten van Elst gevestigd.

Kenmerken die bij ons passen

Wij hebben een aantal kenmerken die bij ons bedrijf passen. Wij streven altijd naar kwaliteit houten vloeren. Dit maakt ons namelijk de specialist in houten vloeren rondom Elst. Wij zijn maar een aantal minuten van Elst af verwijderd, waardoor wij dicht bij u zitten. Een aantal van deze kenmerken zijn:

  • Concurrerende prijzen
  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Voorstander van ecologisch denken/werken
  • De installatie is compleet én afgewerkt
  • Grote vak- en warenkennis
  • Wij werken alleen met vakmensen

Houten vloeren Elst

Van parketvloer tot aan bamboe en visgraat vloeren

Ook een houten ondergrond heeft meerdere soorten. Neem bijvoorbeeld parketvloeren, ook hier zijn verschillende soorten van. Wij leveren niet alleen kwaliteit houten vloeren, wij hebben hier ook een groot assortiment in. Denk bijvoorbeeld aan:

Kom dus snel bij ons langs, wij zitten vlakbij Elst.

Klein en groot onderhoud

Ook onderhoud aan uw houten vloer moet gebeuren. Wij maken een onderscheid tussen klein en groot onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan een kleine beschadiging aan uw bamboe vloer, of misschien wilt u weten hoe u uw parketvloer zoals visgraat parket goed schoon kunt houden. Voor het onderhoud van elk soort vloer kunt u bij ons terecht. Ook voor verschillende parketvloeren. Wij zitten dichtbij Elst, en kunnen u dus makkelijk advies geven over de onderhoud.

Uw houten vloeren specialist rondom Elst

Bent u op zoek naar een prachtige vloer? Wilt u een houten vloer laten leggen of onderhouden? Kom dan snel naar Vloer & Design. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 026-4420591. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Geef uw wensen en eisen aan ons door en wij maken voor u een passende prijs. Uw houten vloeren specialist rondom Elst is Vloer & Design.