fbpx

Houten vloer

Een persoonlijke houten vloer

Een nieuwe houten vloer in uw woning, wie wil dat nou niet? Vloer & Design is uw specialist. Wij geven u graag advies, en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw vloer aangepast is op uw woonideeën en levensstijl. Maatwerk dus! Maak snel een afspraak met Vloer & Design. Wij staan graag voor al uw vragen klaar.

Dé kenmerken van ons bedrijf

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door een aantal belangrijke kenmerken. Zo zorgen wij er voor dat u echt een kwaliteit vloer geleverd krijgt. Tevens vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw houten bodem. Een aantal kenmerken van ons bedrijf zijn:

  • Installatie is compleet en afgewerkt
  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Concurrerende prijzen
  • Wij zijn voorstander van ecologisch denken en werken
  • Grote vak- en warenkennis

Houten vloer

Ervaren partner voor schade aan uw houten vloer

Helaas komt schade aan uw vloer soms ook voor. Soms kan dat ook erg ingrijpend zijn. Gelukkig is Vloer & Design voor u een ervaren partner zodat de schade aan uw houten bodem snel en correct afgehandeld kan worden. Wij zijn goed op de hoogte van alle ins en outs om u te helpen met uw schade of taxatie. Er is ook een top 3 schade die wij zien. Namelijk:

  1. Waterschade (lekkage, leidingbreuk, storm)
  2. Verbouwing (aansprakelijkheid door ingehuurde bedrijven)
  3. W.A. claim (naaldhakken, valschade, kinderen en speelgoed)

Klein- en grootschalig onderhoud

Wij zorgen niet alleen voor uw houten vloer, maar wij voeren ook al het onderhoud uit! Het onderhoud onderscheiden wij in groot en klein onderhoud. Het is verstandig om uw situatie aan ons voor te leggen, zodat wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden voor uw vloer zijn. Soms is namelijk het schoonmaken en opnieuw behandelen van de vloer al voldoende.

Neem contact op met uw specialist!

Wilt u een houten vloer in uw woning? Weet u niet goed waar u moet beginnen, of welke mogelijkheden er allemaal zijn? Geen probleem. Vloer & Design staat voor u klaar om u te helpen met uw vloer. U kunt ons bereiken voor elke vraag, maar ook voor advies. Maak dus snel een afspraak. Bel naar 026-4420591. Voor uw houten vloer ben nu bij ons aan het juiste adres.