fbpx

Vloer laten leggen

Kom eens langs bij Vloer & Design

U wilt uw woning voorzien van een nieuwe look? En wilt u een nieuwe vloer laten leggen door een gespecialiseerd bedrijf? Kom dan eens lang bij Vloer & Design in Arnhem. Wij hebben een ruim assortiment aan houten vloeren en wij voorzien u graag van advies bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe vloer. Voor de prijs hoef u het in ieder geval niet te laten!

Een uitgebreide keuze

Vloer & Design heeft een uitgebreid assortiment houten vloeren. Wanneer u dus besluit een vloer aan te schaffen bent u verzekerd van een uitgebreide keuze. Wij geven u alvast een aantal voorbeelden:

  • Bamboe vloeren
  • Parket vloeren
  • Visgraat parket
  • Oude vloeren
  • Junckers vloeren

Staat uw wens of voorkeur vloer er niet bij? Geen probleem. Laten we samen eens in gesprek gaan om te zien of wij een gepaste oplossing voor u kunnen vinden voor het laten leggen van uw vloeren.

Onderhoud

Naast het leggen van vloeren, kan Vloer & Design ook het onderhoud van de vloeren op zich nemen. Door veelvuldig gebruik kunnen gebruikerssporen en slijtage ontstaan. Om extra lang van uw vloeren te kunnen genieten, is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen, zoals schuren, reinigen, en behandelen.

Vloer laten leggen

Vloer laten leggen

Het leggen van de vloeren gebeurt door een of meerdere van onze deskundige vakmensen. Wij plannen eerst een kennismakingsgesprek in om uw wensen in kaart te brengen en uw huidige woonsituatie te beoordelen. U maakt een keuze voor houtsoort, kleurstelling en afwerking. Vervolgens gaan we op een door u gekozen datum aan de slag!

Uw keuze voor Vloer & Design

Een aantal kenmerken onderscheiden ons van de concurrentie. Naast onze uitgebreide klantenservice en streven naar klanttevredenheid, hanteren wij scherpe tarieven, zijn wij van idee tot uitvoering betrokken, en hebben wij enkel producten van topkwaliteit. Tel daar onze ecologische manier van werken en onze grote vakkennis bij op en voilá: uw keuze voor Vloer & Design is gemaakt.

Kom eens langs!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw woning kan voorzien van een nieuwe uitstraling en wilt u uw vloeren laten leggen? Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u met Vloer & Design een juiste keuze maakt. Wij brengen graag in kaart wat uw woonwensen en ideëen zijn, zodat wij u goed verder kunnen helpen. Neem daarom snel contact met ons op door te bellen naar 026-4420591 en besluit vandaag nog uw vloer te laten leggen door Vloer & Design!