fbpx

Parketvloer nodig in Ede? Bel V L O E R & D E S I G N !

BNS De Houten Vloer in Ede

Wenst u een nieuwe parketvloer te laten leggen in uw woning in Ede? Of behoeft uw huidige parket onderhoud? Dan bent u bij Vloer & Design van BNS De Houten Vloer aan het juiste adres. Wij leveren de mooiste parketvloeren in verschillende houtsoorten, maten en sorteringen. Het gekozen parket kunnen onze vakmensen ook direct vakkundig voor u leggen in Ede. Heeft uw parketvloer onderhoud nodig? Wilt u de vloer bijvoorbeeld laten schuren? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw parket weer te laten stralen. Behoefte aan meer informatie over het kopen, plaatsen, schuren of onderhouden van parket? Lees dan verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Het laten leggen van een nieuwe parketvloer in Ede

Wenst u uw woning of pand in Ede te verrijken met een prachtige parketvloer? Een uitstekende keuze! De parketvloer brengt met zijn natuurlijke uitstraling veel warmte in uw huis. Daarnaast zijn er heel veel mogelijkheden op het gebied van parket. U heeft bij ons bijvoorbeeld een ruime keuze uit houtsoorten, maten en sorteringen. Dit type vloer is zelfs te combineren met vloerverwarming. Parket is op te delen in twee soorten: kant en klaar parket dat samengesteld is in de fabriek en traditioneel parket wat ter plaatse wordt opgebouwd en samengesteld. Welke type parketvloer wenst u te kopen in Ede? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen met onze specialisten.

Parketvloer Ede

Onderhoud van uw parketvloer

Om uw parketvloer in Ede in een goede conditie te houden, is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Bij onderhoud onderscheiden wij groot en klein onderhoud. Het verstandig om vooraf met onze specialisten te bespreken welk type onderhoud moet worden toegepast bij uw vloer. Soms is het alleen nodig om de vloer schoon te maken en opnieuw te behandelen, maar in andere gevallen moet de vloer helemaal kaal geschuurd worden en worden behandeld. Wij komen graag bij u op locatie om te bepalen welk type onderhoud moet worden toegepast. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak.

Schuren van een parketvloer

Heeft uw parketvloer in Ede groot onderhoud nodig? Dan zullen wij het parket voor de behandeling volledig schuren. Het schuren van het parket is met name noodzakelijk wanneer uw vloer krassen en beschadigingen vertoont. Door de vloer te schuren worden de krassen en beschadigingen verwijderd. Na het schuren zullen wij uw parket behandelen met een olie of wax.

Neem contact met ons op

Wenst u in Ede een nieuwe parketvloer te kopen? Of wilt u onderhoud uit laten voeren aan uw huidige vloer? Bel ons dan via telefoonnummer Wenst u in Doetinchem ons timmerbedrijf in te schakelen voor een aanbouw, renovatie of onderhoud? Of wilt u maatwerk hardhouten producten bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op via 026-4420591 of mail naar dehoutenvloer@gmail.com. Wij komen graag een prachtige parketvloer leggen of onderhoud in Ede.