fbpx

Parket, pvc en laminaat kopen in Oosterhout

Parketvloeren in Oosterhout

Parket geef uw woning een warme en klassieke uitstraling. Deze houten parket vloeren gaan lang mee waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Indien uw parket vloer slijtage begint te vertonen is het mogelijk de vloer weer in volle glorie te herstellen. Ook dit is natuurlijk behoorlijk bevorderlijk voor de levensduur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van parket vloeren voor uw kantoor of huis in Oosterhout? Bij Vloer & Design heeft u een ruime keuze uit onze verschillende soorten parket. Kiest u bijvoorbeeld voor lamelparket of misschien voor een massief houten vloer? Daarnaast zijn deze vloeren in verschillende uitvoeringen te leggen. Van visgraat tot houten vloer.

Parketvloeren zijn vaak wat prijziger dan laminaat en pvc, maar u heeft er lang plezier van. Laminaat is minder slijtvast van parket. Uw keuze voor laminaat of parket hangt daarmee ook samen uw wensen, budget en het gebruik van de vloer.

Laminaat laten leggen in Oosterhout

Bent u op zoek naar laminaat voor in uw huis of kantoorruimte in Oosterhout? Bij Vloer & Design vindt u zeker wat u zoekt. Onze ervaren medewerkers staan u bij en helpen u om een keuze te maken. Ook met vragen over het leggen van vloeren kunt u bij hen terecht. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en motieven. De keus is aan u. Welke stijl u ook wenst voor uw woning, u vindt de vloer bij ons. Laminaat is makkelijk in het onderhoud en eenvoudig zelf te leggen. Indien u liever niet zelf aan de slag gaat, komen onze medewerkers graag naar Oosterhout om uw vloer te leggen.

Houten Vloeren Oosterhout

De voordelen van populaire pvc vloeren

Pvc vloeren winnen behoorlijk aan populariteit. En dat is niet gek. Denkt u over een pvc vloer in uw huis in Oosterhout? In onze showroom vindt u tal van voorbeelden. pvc vloeren zijn waterafstotend en daarom kunt u deze ook in uw badkamer of keuken, laten, leggen. Het reinigen van de vloer is daarmee ook een stuk makkelijker en dus behoorlijk bevorderlijk voor de hygiëne in huis. Qua kleuren en motieven kunt u met pvc ook alle kanten op. Het verschil tussen een ‘echte’ houten vloer of pvc is bijna niet te zien. Maar ook stenen en mozaïek zijn goed na te bootsen met deze vloerbedekking. Een bijkomend voordeel is dat de prijs een stuk lager ligt dan de authentieke vloeren.

Neem contact met Vloer & Design voor persoonlijke ondersteuning

Met ruim 20 jaar aan ervaring weet u zeker dat u bij ons een goede en duurzame vloer koopt, of u nou een pvc, parket of laminaat vloer wilt. Vloer & Design is te bereiken op 026-4420591 om een afspraak in te plannen of voor algemene informatie. Voor technische support of Whats App contact bereikt u ons via 06-25068697 en uiteraard kunt u ons bereiken per mail via dehoutenvloer@gmail.com. Wij komen graag bij u in Oosterhout om uw woning te voorzien van de meest moderne en duurzame vloeren. U vindt de juiste vloer gegarandeerd bij Vloer & Design,
of u nou een pvc, laminaat of parket vloer wilt leggen in uw woning in Oosterhout.

Contact

  Onze voordelen

  • Concurrerende prijzen
  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Installatie is compleet en afgewerkt
  • Voorstander van ecologisch denken en werken
  • Grote vak- en warenkennis