fbpx

Parket, pvc en laminaat kopen in Lent

Prachtig en tijdloos parket

Houten vloeren zijn tijdloze klassiekers die ook nog eens jaren mee gaan. U heeft zeker jaren plezier van een mooi parket in uw woning of kantoor in Lent. Parket vloeren zijn prachtige natuurlijke  houten vloeren met een uniek karakter. Het is zelfs mogelijk om parket na verloop van tijd te laten renoveren of schuren. Indien er slijtage zichtbaar is helpen wij u graag om dit te verhelpen. Parket is een natuurlijk product en deze vloeren zorgen voor een warme en prettige sfeer in iedere ruimte. Bij Vloer & Design heeft u een ruime keuze uit onze verschillende soorten parket. Kiest u bijvoorbeeld voor lamelparket of misschien voor een massief houten vloer? Daarnaast zijn deze vloeren in verschillende uitvoeringen te leggen. Van visgraat tot houten vloer.  Twijfelt u over uw keuze? Dan zijn onze adviseurs er om u te helpen. Hierbij spelen factoren zoals budget, levensduur, onderhoud en gemak een rol.

Laminaat in uw woning in Lent

Laminaat is een voordelige vloerbedekking en daarom erg geliefd. U kunt laminaat ook eenvoudig zelf leggen maar als u daar tegenop ziet doen onze medewerkers dat graag voor u. Een afspraak om uw woning in Lent van laminaat te voorzien maakt u eenvoudig via 026-4420591. Laminaat kunt u in veel verschillende kleuren, maten en motieven bij Vloer & Design krijgen. In onze showroom krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die laminaat biedt. Door de sterke toplaag van laminaat haalt u een betaalbare en duurzame vloer in huis. Wilt u laminaat in uw huis in Lent? Bij Vloer & Design vindt u altijd een passende laminaatvloer, welke stijl u ook in huis wilt halen.

Houten vloeren Lent

pvc vloeren in Lent laten leggen

Als u op zoek bent naar een vloer voor uw woning in Lent dan is pvc een mooie optie! pvc vloeren zijn hartstikke populair en dat is gezien de kwaliteiten van deze vloer ook niet raar. pvc is waterafstotend en u kunt deze vloer dus zelfs in een keuken of badkamer in Lent leggen. Door deze eigenschap is pvc goed te reinigen, het is sterk en slijtvast waardoor u er lang plezier van heeft. pvc is ook nog eens in tal van designs en motieven te krijgen, de houtmotieven zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Bovendien krijgt u al deze voordelen voor een voordelige prijs. En dat vindt iedereen leuk.

Neem nu contact op voor een afspraak!

Vloer & Design legt al ruim 20 jaar pvc, laminaat en parket vloeren in Lent en omgeving. Bij ons koopt u goede en duurzame vloeren en wij helpen u graag om een keuze te maken. Vloer & Design kunt u bereiken via 026-4420591 voor een afspraak of algemene informatie. Heeft u technische support nodig of Whats App contact, dan bereikt u ons via 06-25068697 en per mail kunt u uw vragen stellen via dehoutenvloer@gmail.com. Wij komen graag naar Lent om uw nieuwe vloeren te leggen. De juiste vloeren voor uw woning in Lent vindt u bij Vloer & Design, of u nou voor een pvc, laminaat of parketvloer gaat.

Contact

  Onze voordelen

  • Concurrerende prijzen
  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Installatie is compleet en afgewerkt
  • Voorstander van ecologisch denken en werken
  • Grote vak- en warenkennis