fbpx

Houten vloer schuren

Laat uw houten vloer schuren door Vloer & Design

Maak uw oude vloer weer als nieuw door uw houten vloer te laten schuren. Dit kost vaak veel tijd en moeite, dus waarom zou u dit zelf doen? Vloer & Design neemt dit graag voor haar rekening. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf en weten ook raad met uw houten vloer.

Een nieuwe uitstraling voor vloeren

Hout is een prachtig natuurproduct, maar zeker met de afwerking ervan kunnen problemen ontstaan. Krassen, vale plekken en andere beschadigingen in uw vloer zijn ook zo gemaakt. Vloer & Design kan daarentegen in de meeste gevallen uw vloer weer een nieuwe uitstraling te geven. Wij kunnen uw houten vloer nieuw leven in blazen door uw vloer te schuren, polijsten en behandelen. Uiteraard worden deze werkzaamheden uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde vakmensen.

Houten vloer schuren

Tegenwoordig vergeten we vaak dat een duurzame houten vloer een investering is. Veel mensen kiezen eerder voor een wegwerp inrichting: een inrichting die een aantal jaar meegaat, waarna er voor een nieuw interieur wordt gekozen.

houten vloer schuren

Echter: houten vloeren zijn een investering die een levenlang meegaan. Door de jaren heen kunnen er gebruikerssporen ontstaan die bij de vloer lijken te horen. Wij raden u aan om periodiek onderhoud te laten plegen en uw vloeren te laten schuren en te voorzien van een nieuwe beschermingslaag.

Uw keuze voor Vloer & Design

Vloer & Design is een specialistisch bedrijf dat al uw vragen over houten vloeren kan beantwoorden en uw problemen kan oplossen. Wij werken met de beste materialen en de modernste apparatuur om vloeren te leggen, of van een nieuwe uitstraling te voorzien. Wij scholen ons vakmensen regelmatig bij en houden onze vakkennis altijd up-to-date. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u erop kunt vertrouwen dat uw vloer in goede handen is. U kiest voor Vloer & Design omdat:

  • Alleen producten van hoge kwaliteit
  • Concurrerende prijzen
  • Wij werken op een milieuvriendelijke wijze
  • Wij denken altijd met u mee
  • Uitgebreide vakkennis
  • Enkel professionele vaklui

Maak vandaag nog een afspraak

Wanneer u benieuwd bent naar wat Vloer & Design voor u kan betekenen, raden wij aan eens contact met ons op te nemen. Wij plannen dan een kennismakingsgesprek in waarin we uw wensen bespreken en waardoor u ook een impressie van ons bedrijf krijgt. Maak daarom eens een vrijblijvende afspraak door te bellen naar: 026-4420591. En wie weet komen wij binnenkort uw houten vloer schuren!