fbpx

Parket, pvc en laminaat koopt u bij Vloer & Design in Ewijk

Prachtig en tijdloos parket

Houten vloeren zijn al jarenlang zeer geliefd, gelukkig gaan ze ook jaren mee. Dat parketvloeren zo populair zijn is logisch gezien de prachtige uitstraling van deze vloeren. Parket maakt van uw huis of kantoor in Ewijk een warme en sfeervolle plek. Ook kunnen deze vloeren tegen een stootje en worden ze met de jaren eigenlijk alleen maar mooier. Wij leveren graag maatwerk en denken met u mee over de mogelijkheden om uw nieuwe woning in Ewijk met het juiste parket helemaal volgens uw wensen te stijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor lamelparket of misschien voor een massief houten vloer? Daarnaast zijn deze vloeren in verschillende uitvoeringen te leggen. Van visgraat tot houten vloer. Met een mooi parket van Vloer & Design legt u een elegante basis voor uw interieur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van die parket biedt, dan kunt u altijd onze showroom bezoeken.

De voordelen van laminaat vloeren

Laminaat mag al vele woningen in Ewijk sieren. En dat is logisch want deze veelzijdige vloerbedekking heeft vele voordelen. Zo is laminaat eenvoudig schoon te maken en kleurvast. Laminaat is ook eenvoudig zelf te leggen. Wilt u daar meer over weten dan kunnen onze adviseurs u daar alles over vertellen. Laminaat biedt vele mogelijkheden als het gaat om kleur, patroon en motieven. Welke woonstijl u ook in uw woning in Ewijk wilt creëren, wij hebben een passende laminaatvloer voor u. In onze showroom kunt u zien wat de mogelijkheden zijn.

Houten vloeren Ewijk

Veelzijdige pvc vloeren koopt u bij Vloer & Design

Pvc vloeren zijn uitermate gebruiksvriendelijke en veelzijdig. Zoekt u een pvc vloer om in uw huis in Ewijk te laten leggen dan vindt u deze bij Vloer & Design. In onze showroom ziet u wat er allemaal mogelijk is als het gaat om motieven en patronen. Deze gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme vloeren zijn niet voor niks zo populair. pvc vloeren zijn bestand tegen water en daarom kunt u pvc zelfs in uw badkamer of keuken leggen. Wij komen graag bij u langs in Ewijk om de pvc vloeren voor u te leggen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunt u dat gerust aan ons overlaten.

Neem contact op met Vloer & Design in Arnhem

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als het gaat om pvc, parket en laminaat in uw hus in Ewijk? Neem dan contact op met onze medewerkers via 026-4420591, op dit nummer kunt u afspraken inplannen en algemene informatie inwinnen. Voor technisch advies en Whats App support bereikt u ons op 06-25068697 en natuurlijk zijn wij ook per mail te bereiken: dehoutenvloer@gmail.com. Uw nieuwe pvc, parket en laminaat vloer voor uw woning in Ewijk koopt u voor een scherpe prijs bij Vloer & Design in Arnhem.

Contact

  Onze voordelen

  • Concurrerende prijzen
  • Selectie van producten op kwaliteit
  • Installatie is compleet en afgewerkt
  • Voorstander van ecologisch denken en werken
  • Grote vak- en warenkennis