fbpx

De verhuizing komt eraan

Wij gaan verhuizen!

De laatste 5 jaar is er veel gebeurt. We hebben een enorme ontwikkeling meegemaakt.  Van een samenwerking van twee éénmanszaken naar een v.o.f. met het nodige personeel erbij. We zijn inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf van 5 mannen en 2 vrouwen sterk!  De fundering van dit bedrijf is wel gelegd in de voorgaande periode van 2000 tot 2016. Een periode waar ik ook persoonlijk veel heb meegemaakt met mijn gezondheid en op zich al een ‘boek’ vol verhalen vult. Echter er komt nu een belangrijk punt aan. De verhuizing naar onze nieuwe stek aan de Delta 53e te Arnhem.

Een weg die we in 2021 al hadden besloten in te gaan. We zaten toen 4 jaar op de Steenstraat en hadden de huur opgezegd om een verlenging van 5 jaar te voorkomen. We waren zo sterk gegroeid dat huisvesting op de Steenstraat niet langer realistisch was. De straat heeft een korte romantische periode gekenmerkt maar de lasten waren groter dan de lusten.

Via DK makelaars kwam ik terecht op het kersverse industrieterrein IJSSELOORD 2 vlak bij de Karwei alleen vonden we de ligging van het pand niet ideaal en was het pand een simpel ontwerp schoenendoos waardoor de aantrekkingskracht ontbrak. Niet veel later stelde ik de vraag of er nog ergens anders op IJSSELOORD 2 werd ontwikkeld. Toen vertelde men mij dat de laatste kavel was verkocht aan een ontwikkelaar. Eenmaal in contact met de ontwikkelaar zagen we de tekeningen en het concept en waren meteen gecharmeerd. Ik zal binnenkort meer vertellen over het vervolg!

Met vriendelijke groet,

Richard Bouma

PS: per 01-01-2023 zijn wij gevestigd aan de DELTA 53e, 6825ML te Arnhem. Industrieterrein IJSSELOORD 2.

IMG_1848