fbpx

Rivièra Maison design PVC

Riverside Oak

Perfecte PVC Vloeren | De Basis van Uw Interieur

Bij Rivièra Maison Flooring vindt u PVC vloeren die het uiterlijk van echt eikenhout tot in de puntjes benaderen. Het zorgvuldig geselecteerde eikenhout met zijn prachtige nerven en voelbare structuur, afgewerkt met een speciale ultra matte lak, maakt deze vloercollectie uniek.

Onze Mening Over Deze Serie

Met smaakvolle kleuren en een authentieke structuur is het eindelijk gelukt om houten vloeren na te maken met kunststof. Als liefhebbers van hout vinden wij deze collectie verrassend realistisch. Zo realistisch zelfs, dat een van onze compagnons meteen heeft besloten om Rivièra Maison PVC-vloeren in plaats van hout in zijn eigen huis te installeren. Dat zegt veel, kan ik u verzekeren!

Dankzij het productieproces net als bij IPC zijn we in staat om duurzame PVC vloeren te produceren met biologische weekmakers en andere belangrijke technische elementen die zorgen voor een gezond en comfortabel leefklimaat.

Kom en Ervaar Het Zelf!

We nodigen u van harte uit om deze prachtige collectie zelf te komen bekijken. De kleuren zijn beschikbaar in zowel plank- als visgraatmotief. Beleef de perfecte PVC vloer die uw interieur naar een hoger niveau tilt!

#Perfecte PVC #Rivièra Maison #Eikenhout #Duurzame Vloer #VisgraatPVC #Interieur #BiologischeWeekmakers #UltraMatteLak

Hempstead Grey

Hempstead House is gebouwd aan de Noordkust van Long Island in 1912. De kleur van dit bijzondere landgoed was de inspiratie voor de Hempstead Grey.

Riverside Oak

Riverside, een waterrijk natuurgebied op Long Island waar de eiken bomen de leiding nemen.  Natuurlijk,  krachtig maar stijlvol, dat is de Riverside Oak.

Long Beach Sand

Het zand op het mooie strand in Long Beach was de inspiratie voor deze prachtige vloer, die jou het ultieme Long Beach gevoel laat ervaren.

Bayville Wood

Cedar Creek in Bayville, daar ben je één met de natuur. Creëer een natuurlijke basis voor jouw interieur met de Bayville Wood

Gibson Beach

Op het mooiste zandstrand van de Hamptons vind je een serene rust door de mooiste natuurtinten. De natuurkleuren die je hier vind hebben wij vertaald naar de Gibson Beach.

Montauk Dark

Op het uiterste puntje van Long Island staat de vuurtoren van Montauk sinds 1796. Het donkere verweerde hout waarmee het huis van de torenwachters is bekleed was de inspiratie voor de Montauk Dark. Het maakt jouw basis stijlvol, warm en elegant.

Wilt u ook vakkundig advies?

Bij Vloer & Design bent u aan het juiste adres voor een kwaliteit houten vloer of parketvloer. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden die aansluiten bij uw woonideeën en leefstijl. Neem vrijblijvend contact op via 026-4420591 of mail ons via dehoutenvloer@gmail.com